Referenser

Hemligheten bakom Dynamisk Mindfulness med Vivation är att resultaten kommer när du gör det.

apple

”Vivation processen hjälper mig att behålla mitt inre lugn på ett mycket enkelt och effektivt sätt. Nu när jag lärt mig metoden, så kan jag använda den var jag än är rent fysiskt. Den ger mig fantastiska resultat i form av ett påtagligt inre lugn. Jag använder vivation i olika situationer som en slags regulator för min inre stillhet. Det finns bara ett sätt att på djupet förstå kraften i Vivation och det är genom en egen upplevelse, lycka till.”

Göran Broodh, VD Valuerize AB, Stockholm

”Det var helt fantastiskt att dessa andningsövningar fick min kropp att släppa massor av gamla blockeringar och minnen som jag inte behöver gå och bära på.”

Birgitta Hahne, Redovisningskonsult, Göteborg

Vivation är ett genialt enkelt och livsbejakande sätt att hantera livets utmaningar!”

Kari Jantzen, Fotograf, Göteborg

”Vivationkursen var mycket givande. Inas professionella och vänliga sätt att leda kursen skapade en väldigt inbjudande och trygg atmosfär. Cirkulärandningen blev och är fortfarande för mig ett viktigt och välgörande redskap som jag ofta praktiserar för att stanna kvar i närvaro när livet rusar på”.

Berete Rubin, VD Reconcile, Göteborg www.reconcilegoteborg.com

”Under de perioder jag praktiserar vivation regelbundet upplever jag hur rikt livet är, hur fullt i sig själv det är. Men även då jag i stunden drabbas utav motstånd ger vivation mig möjligheten att välja frigörelse istället för stagnation. Helt kort: Vivation ger mig glädje! Inas förmåga att kärleksfullt leda oss i vivation är fantastisk!!!”

Jessica Söderberg, I rehabiliteringsprocess, Göteborg

”Att ‘viva’ kan vara din massage, från insidan. -Sköljer ditt hjärta. -Inte snabbt som blixten, men med tålmodiga andhämtningar ur närvaro”.

Maria Olsson, Kurator, Yogini, Göteborg

bubblur